Nyttig viden – altid ved hånden

Praktisk Medicin er tilbage i dine hænder efter en mindre pause. Pausen har vi brugt til at opdatere dette opslagsværk, så det på effektiv vis kan informere dig om den nyeste kliniske viden. Dermed bygger vi oven på bogens grundsubstans, som konsekvent er opdateret siden 1968 med overskuelig vejledning fra specialister til generalister.

Den enkelte praktiserende læge ved oftest bedst, hvad en konkret situation kræver, og derfor lægger Praktisk Medicin fordomsfrit de relevante behandlingsmetoder frem. Så kan lægen selv vælge. Afgørende for Praktisk Medicin er den faglige tyngde, og derfor har vi allieret os med nogle af de mest indsigtsfulde læger som redaktører af de enkelte kapitler.

Brug bogen – eller netudgaven på praktiskmedicin.dk, som du får adgang til ved at bruge den adgangskode, som står på næstsidste side i bogen.

Redaktørernes arbejde er koordineret af Gitte Broholm, og Jens Georg Hansen, tidligere praktiserende læge i Aalborg og klinisk lektor, har redigeret stoffet, så det er optimalt egnet til brug i hverdagen i almen praksis.

Redigeringen af bogens farmaceutiske indhold er udført af Praktisk Medicins farmaceutiske ansvarlige, cand.pharm. Tue Askaa.

Praktisk Medicin er også en kongres

Praktisk Medicin er også en række kongresser, hvor praktiserende læger kan møde forfatterne til bogens kapitler og blive opdateret og diskutere behandlingsvejledningerne.

Deltag i kongresserne, som hver især varer en dag og holdes både forår og efterår 2017 – og i både København og Aarhus.

Hold øje med programmet på dagensmedicin.dk/konferencer, hvor du også kan tilmelde dig.

Nicolai Döllner

Chefredaktør

Skriv et svar